AC Service

AC Service i Oslo

AC SERVICE/

KLIMANLEGG

Vi vet hvor viktig AC anlegg ditt i bilen din kan være for deg i sommeren. Vi i APM Bil tar vedlikehold og bytte ut defekte deler i ditt AC system og etterfyller gass etter behov. Vi utfører klimaservice på el-, hybridbiler, og på alle typer biler, også biler med R1234YF gass.

Blir ikke bilen din kald nok?

AC/klimaanlegg service bør utføres annet hvert år. Ved vond lukt anbefaler vi en kupérens (kr. 650,-) med bytte av kupéfilter (fra kr. 250,-). Kupéfilteret anbefales byttet én gang per år, eller hver 15.000 km.

Derfor bør du bytte kupefilter ved hver service

Kupéfilteret filtrerer all luft som trekkes inn i bilens kupé, dette vil si at det samler seg mye støv og sot i filteret. Har du problemer med at det blåser dårlig fra ventilasjonsanlegget, dugger på rutene eller avgir vondt lukt, vil et filterskifte kombinert med kupérens kunne løse problemet. Kupéfilteret burde byttes årlig, og vi anbefaler filter med karbon som også fjerner skadelige avgasser. Dette vil gjøre et sterkt bidrag til å bedre bilens inneklima, noe som er ekstra viktig for mennesker med allergier og astma.